Stylight: "Heart" fashion items!

1 comment
In Duitsland kennen ze dit concept al jaren, maar de Nederlandse versie van Stylight is pas een weekje oud. En hopelijk gaat www.stylight.nl nog heel veel ouder worden, want Stylight is onwijs leuk en misschien zelfs een tikkeltje verslavend! We kennen natuurlijk allemaal weheartit, een site waarop je foto's en plaatjes kunt waarderen door op het hartje te klikken. Dit is hetzelfde idee, maar dan met fashion items. Hoe tof!? En dat is nog niet alles...

Op Stylight zie je namelijk gelijk de prijs en kan je ook doorklikken naar de webshop waar je dit item kunt kopen. En wil je nog eventjes over je toekomstige aankoop nadenken? De site slaat je "hearts" gewoon op zodat je later je wishlist nog eens rustig door kunt kijken. Ook kan je gemakkelijk dat ene shirt dat toch niet meer zo heel erg geweldig is uit je selectie verwijderen door nog een keer op het hartje te klikken.

Wanneer jij de eerste bent die een item "heart", dan komt het item trouwens op jouw naam te staan. Leuk toch, wanneers jij een item ontdekt dat na jou ook door vele anderen in hun hart word gesloten? Daarnaast kan je ook andere gebruikers volgen om op de hoogte te blijven van de favoriete items van de leuk blogger of je beste vriendin. Nog niet genoeg fashion-food? Stylight houdt ook nog een leuke fashion-blog bij, met artikelen over uiteenlopende fashion thema's.


Ik ben in elk geval nu al groot fan van Stylight. En alle fashionlovers, bloggers, weheartit-fans en andere modebewuste meiden (en jongens) wil ik van harte uitnodigen om ook eens een kijkje te nemen.

WWW.STYLIGHT.NL - Al 997.648 beating hearts gingen je voor!

1 opmerking :

Comments make me happy <3
(Je URL in de comment zetten is not done, ook bij winacties)

Mogelijk gemaakt door Blogger.